Priča o nama – Biomedis RS

Priča o nama

Pozdrav, Moje ime je Kristina I ponosna sam vlasnica hrvatskog branda prirodne kozmetike BIOmedis od 2016. godine.

Moj početak

Priča o Biomedisu je puno duža, i je započela davne 2005. godine kada je brand i sve dosadašnje recepture osmislila jedna divna osoba s obiteljskom tradicijom u fitoterapiji i homeoterapiji starijoj od 150 godina.

Igrom slučaja putevi su se razišli i celu priču preuzimam ja, koja sam u kozmetičkoj industriji od 2003. Godine, gde jsam najveći deo karijere provela u luksuznom delu kozmetičke industrije. Uživala sam u izrazito skupocenim preparatima za kožu o kojima ima samo reči hvale.

...

Pre par godina sam se prvi put, sasvim slučajno susrela s Biomedis kremom.
Taj susret je promenio moj život na više načina. Dobila sam Biomedis kremu na poklon od prethodnog vlasnika, a toliko mi se svidela da je odlučila da nakon 12 godina u firmi dam otkaz i kupim celu Biomedis kompaniju.
Naravno da su me svi gledali u čudu i jedino pitanje koje su joj postavljali je “da li si luda da zameniš siguran posao za privatni biznis u ova vremena”? Ipak odlučila sam da uložim mnogo truda i ljubavi u rebranding, marketinšku strategiju kompanije i napokon počela planirati budući razvoj proizvoda. A rezultati su tu….

...

“Život s fokusom na prirodu kao izvor blagodati mi je zaista dao novu perspektivu u privatnom i poslovnom životu. Kako sam i sama veliki ljubitelj prirode i životinja, tako su i Biomedis proizvodi napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka prikupljenih iz netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta, gdje je svaki od sastojaka testiran u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali GARANCIJU KVALITETE Biomedis proizvoda.


Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka.


Biomedisova laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces odvijaju se u Hrvatskoj.

...

Nijedan naš proizvod u niti jednom stadiju proizvodnje nije testiran na životinjama, a uz svaki proizvod pronaći ćete opis i funkcionalnost svakog sastojka.

Naš je cilj osigurati sigurne proizvode koji će omogućiti i ženama i muškarcima da se osjećaju ugodno u svojoj koži.


Ne želimo hvaliti sami sebe, pa taj dio prepuštamo našim korisnicima.

Tko kaže da krema ne može promijeniti život? :)

Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran
/* Ovo je stari kod koji je zamjenjen novim - @media only screen and (max-width: 1000px) { .row { display: grid !important; } }*/