Privatnost i sigurnost – Biomedis RS

Prava rezerve

Zadržavamo pravo da zahtevamo uklanjanje svih veza ili bilo kojih specifičnih veza na našoj web stranici. Slažete se da ćete odmah ukloniti sve veze na našu stranicu na zahtev. Također zadržavamo pravo promene ovih uslova u bilo kojem trenutku. Nastavljajući vezu na našu stranicu, prihvatate da se obavezujete ovim uslovima i odredbama.

 

Uklanjanje veza s naše stranice

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo kakve veze koje su iz bilo kog razloga uvredljive, slobodno nas kontaktirajte u bilo koje vrijeme. Razmotrit ćemo zahteve za uklanjanje.

Ne garantujemo da su informacije na ovoj web stranici tačne, ne garantujemo za njezin integritet ili tačnost, niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se ažurira materijal na web mjestu.

 

Odricanje

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom isključujemo sva zastupstva, garancije i uslove koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice. Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

  • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobne ozlede;
  • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prevaru ili lažno predstavljanje;
  • ograničiti bilo koju od naših ili vaših obaveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili
  • isključiti sve ili naše obveze koje se prema važećem zakonu ne mogu isključiti.

Ograničenja i odricanja od odgovornosti navedeni u ovom odeljku i drugdje u ovom odricanju odgovornosti: (a) podležu prethodnom stavku; i (b) regulisati sve obaveze koje proizlaze iz odricanja, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, odštete i kršenja zakonom propisane dužnosti.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.

 

Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran
/* Ovo je stari kod koji je zamjenjen novim - @media only screen and (max-width: 1000px) { .row { display: grid !important; } }*/