Celutit, ta uporna dosada! – Biomedis RS

Celutit, ta uporna dosada!

Celutit, ta uporna dosada!!!

90% žena zna o čemu govorimo.
Celulit je prisutan na Vašim butinama, zadnjici i stomaku uglavnom…
Većina misli da celulit ne krasi njihovo telo, već na njega gledaju kao na estetsku manu i razmišljaju kako da ga se otarase. Malo je onih koji ga prihvataju ‘zdravo za gotovo’ i ponose se njime.

Cellulite


Sta je celulit?


Celulit je ‘salo’ u obliku oteklina,kvrga i izbočina nalik na narandzinu koru koje se posebno taloži u gornjem drlu bedara, butina, stomaka, sedalnoj regiji, kolenima. Stvara se u vezivnom tkivu. Kako je u područjima sklonim celulitu usporen proces eliminisanja štetnih materija, dolazi do debljanja vezivnog tkiva, a time i do stvaranja ‘ narandžine kore’.
Uzroci celulita su način života, napetost, zamor, loše navike u ishrani, nedovoljno uzimanje vode, odsustvo fizičke aktivnosti, zagadjen vazduh, slaba cirkulacija, hormonska neravnoteža. Dolazi do zastoja u eliminisanju otrovnih materija iz organizma, kao i vode i do stvaranja celulita. Celulit nije samo estetski, već i zdravstveni problem, jer usled otežane razmene tečnosti u organizmu dolazi do sve većeg nagomilavanja toksina.

Podjednako se javlja i kod mršavih i kod gojaznih žena, neretko i kod dece i muskaraca.

Narandža protiv celulita

TO NE ZNAČI DA MORAŠ DA TRPIŠ EFEKAT ‘NARANDŽINE KORE’


Da li se hranite zdravo?
Vežbate li dovoljno?
Da li pijete dovoljno vode?
Da li koristite kreme protiv celulita?



Šta pomaže uklanjanju celuluta?


Ne postoji magično rešenje, niti samo jedno rešenje.
Obračun sa celulitom nije jednostavan.
Celulit moramo napasti sa više strana!!!

Serum za kožu sklonu celulitu

Moraš da usvojiš dobru rutinu!!!

Rutina se satoji od nekoliko koraka svi su jako bitni, jer udruženo deluju protiv celulita.

-unos tečnosti- manjak vode pospešuje razvoj celulita
-ishrana- nema veze ako si mršavica, moraš se rešiti toksina…uvesti zrdavije alternative
-vežbanje-cilj vežbu je razgradnja masti i zatezanje kože
-prirodna anticelulit serum- svi prethodni saveti neće delovati bez zvezde ove rutine. Ona je glavni saveznik u borbi, jer sadrži supstance koje se koriste već dugo i za koje se zna da su efikasne i bezbedne.



Biomedis serum protiv celulita je vaš saveznik koji ćete trebati u borbi protiv celulita, oblikovanju tela i smanjenju masnih naslaga. U jako kratkom vremenskom roku kod 82 % žena naslage celulita značajno su se smanjile. Delotvorno utiče na masne naslage kojima su zahvaćena bedra,bokovi i stomak, koža postaje zategnuta, mekana, blistava zahvaljujući ruzmarinu, žalfiji i eutaliptusu, dok bršljen pozitivno utiče na stimulaciju cirkulacije krvi i eliminaciju štetnih materija iz organizma.
Pre upotrebe protresi. Nanesite ga svakodnevno na područja zahvaćena celulitom, te ga snažnim pokretima umasirajte u kožu. Uz vašu svakodnevnu pažnju i malo strpljenja ovaj će serum protiv celulita vrlo brzo pokazati željene rezultate. Za brže uklanjanje područja zahvaćena celulitom nakon nanošenja seruma obmotajte providnom folijom i pustite da deluje 60 minuta.

Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran
/* Ovo je stari kod koji je zamjenjen novim - @media only screen and (max-width: 1000px) { .row { display: grid !important; } }*/