ZEOLIT - Najsnažniji detoksikator organizma. – Biomedis RS

ZEOLIT - Najsnažniji detoksikator organizma.

Šta je zeolit?

Zeolit je vulkanski mineral koji zbog svojih biofizičkih lekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance savremene medicinske nauke. Zeolit je 100% prirodna supstanca s jedinstvenim kompleksom strukture kristalnog kaveza koji deluje na ćelijskom nivou i u svoje kaveze zatvara alergene, teške metale i druge štetne toksine. U stvari, zeolit je jedan od retkih negativno nabijenih minerala u prirodi, pa deluje kao magnet na pozitivno nabijene toksine koje zarobljava u svoje kaveze i odnosi ih iz tela. Ovo je jedinstvena sposobnost uklanjanja otrova iz tela.


Koje su direktne prednosti uzimanja zeolita?

  • uklanja iz tela teške metale i druge organske i anorganske toksične supstance
    •    deluje kao moćan antioksidant
    •    smanjuje rizik raka
    •    stabilizuje imunološki sastav i funkcije
    •    smanjuje učestalost proliva
    •    poboljšava apsorpciju hranjivih materija i u probavnom traktu
    •    balansira pH , čime smanjuje štete kiselosti organizma
    •    deluje na široki spektar anti-virusnih agenta, mikroba, gljivica


Ko može uzimati zeolit?

Zeolit je potpuno siguran i netoksičan, a organizam ga prepoznaje kao vlastitu supstancu. Zeolit ne stvara zavisnosti i ne taloži se u organima, nego se u potpunosti izlučuje iz tela. Mogu ga uzimati sve kategorije korisnika. Trudnice i mala deca uzimaju Zeolit u dogovoru s nadležnim lekarom.

 
Koliko dugo se uzima zeolit?

Zeolit se može uzimati neograničeno dugo kao sigurna i pouzdana antistresna podrška zahtevnim uslovima života savremenog čoveka.


Da li je zeolit antioksidant?

Zeolit deluje kao antioksidant, a jedinstven je po tome što se ne deluje na principu klasičnih antioksidanta. Njegovo se delovanje u suštini svodi na način da on apsorbuje u svoju kaveznu mrežu višak slobodnih radikala, deaktivira ih i eliminise ih iz tela. Na taj način deluje komplementarno s tradicionalnim antioksidantima.


Šta znači da zeolit balansira pH faktor?

Negativno nabijen molekul kavezne strukture zeolita zahvata pozitivni jon vodonika H +, što utiče na snižavanje pH nivoa ili kiselosti organizma. Zeolit ima sposobnost uravnoteženja pH na neutraln i alkalni nivo.


 Zašto je važno održavati odgovarajuću pH ravnotežu?

Optimalan pH organizma treba biti blago alkalni, oko 7.4. U kiselom pH rastu bakterije i virusi. Kiseli pH od 6,9 i niži pogoduje razvoju bolesti. Čak 80% bolesti su bolesti kiselog okruženja, uključujući karcinom.


Da li aluminijum iz zeolita može biti potencijalno štetan?

Ne. Molekul zeolita je gotovo neuništiv i ne postoji nikakva mogućnost njene razgradnje u telu. Zeolit se formirao  pri temperaturi lave od hiljadu stepeni C, pa je potreban minimalna temperatura od 900 stepeni C za njegovu razgradnju. Stoga je zeolit praktički neuništiv. Posve je stabilan kod niskih i visokih temperatura i neosetljiv na promene temperature.


Koje su nuspojave uzimanja zeolita?

Zeolit nema nuspojava. U retkim slučajevima, osobe sklone opstipaciji, u prvim danima uzimanja mogu imati prolazno pojačani opstipacijski efekt. Ova pojava je obavezno prolazna, a eventualno se javlja kod uzimanja većih količina zeolitnog praha. Kontroliše se povećanim unosom tečnosti u organizam.

 

Biomedis PREPORUKA!

S.O.S. BALM ZA OŠTEĆENU I OSETLJIVU KOŽU

Pruža potpunu zaštitu, regeneriše, neguje, umiruje i hrani kožu.
Zahvaljujući prirodnim sastojcima i mineralu Zeolitu pokazao je vrlo dobre** rezultate kod brojnih tegoba:
akne, crvenila, ožiljaka, ogrebotina, opekotina, psorijaze, atopijskog dermatitisa, gljivica, svraba, virusnih bradavica, hemoroida, herpesa te brojnih drugih.

Posebno je pogodan za osobe koje puno borave na otvorenom u hladnim uslovima.
Podstiče regeneraciju i popravlja strukturu kože.

**Hvala svim našim korisnicima koji nam javljaju kod kojih se sve tegoba Balzam pokazao uspešan. Na žalost ne pomogne svima kod svih navedenih tegoba, jer je svaka osoba, koža i vrsta tegobe drugačija. DERMATOLOŠKI TESTIRAN.

DELOVANJE LEKOVITOG BILJA

VAM ZEOLIT - (Vibro aktivirani mineral) Zeolit unutar ćelija skuplja toksine i odnosi izvan ćelija što podstiče ćelijsko čišćenje kože. Ovo je ključni način čišćenja ćelija iznutra jer sve druge kreme deluju na površinu kože izvan ćelija. Ova krema ima funkciju čišćenja ćelija kože te na koži stvara Ph vrednost takvu da se bakterije ne mogu razvijati. Idealan za negu problematične kože.
LANOLIN - Lanolin deluje tako da učinkovito hidrira, čini kožu mekanom i zaceljuje ispucale delove te neguje suvu i hrapavu kožu. Pruža idealnu negu za oštećenu kožu i pruža pomoć kod neurodermatitisa i psorijaze, budući da deluje protuupalno i regeneriše kožu. Prodire duboko u kožu i tako održava vlažnost.
MASLINOVO ULJE - Na kožu deluje obnavljajuće (anti-age učinak). Reguliše izmenu materija u ćelijama kože. Ulje masline je koncentrisani izvor oleinske kiseline i drugih nezasićenih kiselina, vitamina E, polifenola. Korisno je za dehidriranu, osetljivu i upaljenu kožu, sprečava nastajanje strija i ublažava već nastale, izvrsno deluje na ožiljke. Smanjuje svrab i osip.
TOCOPHEROL - Vitamin E Tocopherol - Vitamin E - Deluje kao jaki antioksidans i štiti ćelije. Osim toga, tokoferol veže vlagu u rožnatom sloju kože. On obnavlja ćelijee, spečava upale i ublažava oštećenja na koži nakon delovanja UV-zraka. Koža postaje primetno glatka.

 

SASTAV

Lanolin, zeolite, aqua, magnesium chloride, olea europea fruit oil, petrolatum, tocopherol, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.
 
KAKO SE KORISTI: 

Naneti prema potrebi. Lagano umasirati na željeno područje.


Kupi S.O.S. Balm već danas klikom na ovaj link!

Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran
/* Ovo je stari kod koji je zamjenjen novim - @media only screen and (max-width: 1000px) { .row { display: grid !important; } }*/